• Duurzame zink- en koperwerken
    bij elke architectuurvorm
    Contacteer ons

Zink- en koperwerken

M.Z. Dakwerken is bij uistek uw betrouwbare partner voor hoogwaardige zink- en koperwerken in Brussel en ruime omgeving. Wij combineren vakmanschap met kwaliteitsvolle materialen om uw dakconstructie compleet te maken en te voorzien van duurzame elementen.

Van dakgoten tot loodslabben

Bij het plannen van een nieuw dak of het renoveren van een bestaande constructie is het essentieel om ook aandacht te besteden aan dakgoten, afvoerbuizen en loodslabben. M.Z. Dakwerken staat u hierbij met deskundig advies bij en biedt de perfecte oplossing voor uw project. Of het nu gaat om het renoveren van dakgoten, het installeren van hanggoten of het plaatsen van loodslabben, u kunt altijd rekenen op nauwkeurig vakmanschap. Onze zink- en koperconstructies worden met oog voor detail uitgewerkt, waarbij alle benodigde verbindingen en verstevigingen zorgvuldig worden aangebracht. Zelfs de integratie van uw schoorsteen wordt naadloos in het geheel opgenomen. Na afronding van de werkzaamheden kunt u vele jaren zorgeloos van uw dak genieten.

Zink of koper?

De keuze tussen zink en koper voor uw goten en slabben is een persoonlijke beslissing. Zink wordt vaak gekozen vanwege zijn lange levensduur, die meestal tussen de 50 en 60 jaar ligt, en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is zink gemakkelijk te onderhouden en kan een verouderde constructie eenvoudig worden gerecycled wanneer vervanging nodig is. Kiezen voor zink is dus kiezen voor duurzaamheid. 

Aan de andere kant wordt koper steeds populairder vanwege zijn lange levensduur en unieke uitstraling. Hoewel koper iets duurder is in aanschaf, geeft het uw dak een uniek cachet. 

Weet u niet zeker welk materiaal het beste bij uw project past? Laat u dan adviseren door M.Z. Dakwerken. Neem gerust contact met ons op om uw project te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw zink- en koperwerken.

Offerte zink- of koperwerken

Met trots bedienen wij klanten in heel België, van kust tot de Ardennen, en staan wij klaar om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw zink- en koperwerken. Wij streven naar duurzaamheid en kwaliteit, ongeacht uw locatie. Contacteer ons. We zijn actief in heel België.