• Topkwaliteit in
    gevelbekleding en isolatie op maat van uw woning
    Contacteer ons

Gevelbekleding & Isolatie

Bij M.Z. Dakwerken staan we paraat als uw vertrouwde vakman met uitgebreide kennis op het gebied van gevelbekleding en isolatie. Als u op zoek bent naar expertise op het gebied van gevelbekleding en isolatie in de regio Ninove, dan kunt u rekenen op de ervaring van M.Z. Dakwerken.

Leien of sidings

Als uw woning een opfrisbeurt voor de gevel nodig heeft en u twijfelt over de beste keuze, dan kunt u altijd contact opnemen met M.Z. Dakwerken voor professioneel advies. Er zijn diverse mogelijkheden voor gevelbekleding, en wij helpen u de juiste keuze te maken. Door uw woning te voorzien van duurzame gevelbekleding beschermt u deze tegen diverse weersomstandigheden en vereenvoudigt u het onderhoud. U kunt kiezen uit materialen zoals leien, sidings, houten bekleding en steeldeck. Bij leien heeft u de keuze tussen traditionele leien met rechte of afgeronde hoeken of een modernere variant. Sidings zijn ideaal als u de gevel wilt verfraaien en met decoratieve accenten wilt spelen. Ze bieden niet alleen extra uitstraling maar zorgen ook voor extra bescherming.

Hout, trespa of steeldeck

Naast sidings en leien kunt u ook kiezen voor houten panelen als gevelbekleding. We gebruiken verschillende houtsoorten die bestand zijn tegen vocht en kou. Hout geeft niet alleen een warme uitstraling, maar geeft uw woning ook een uniek karakter. Of overweeg steeldeck, stalen panelen die zeer stevig zijn en weinig onderhoud vergen. Ze worden vaak gebruikt op daken maar zijn ook uitermate geschikt voor gevelbekleding vanwege hun duurzaamheid. En dat is nog niet alles - trespa wordt ook regelmatig gebruikt als bekledingsmateriaal voor gevels. Trespa bestaat uit houtvezels en thermohardende hars en is zeer sterk en vormvast. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, geen zorgen! M.Z. Dakwerken staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Isolatiewerken voor nieuwbouw en renovatie

Bent u op zoek naar professioneel advies over isolatiewerken aan uw buitengevel? Neem dan contact op met M.Z. Dakwerken, een bedrijf met jarenlange ervaring in dit vakgebied. Door uw gevel goed te isoleren, voorziet u uw woning van een extra beschermingslaag, wat een positieve invloed heeft op uw energiekosten. Goede isolatie levert directe besparingen op in uw portemonnee. Bij M.Z. Dakwerken voeren we isolatiewerkzaamheden uit met PU-platen die een hoge R-waarde hebben. Tijdens een plaatsbezoek beoordelen we welke isolatiemethode het meest geschikt is voor uw woning. Dankzij onze jarenlange expertise kunt u met vertrouwen de juiste beslissing nemen voor uw project. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een plaatsbezoek te plannen. Wij staan klaar om u te helpen bij uw gevelbekleding en isolatiebehoeften.