• Kwalitatieve daktimmerwerken en
    duurzame constructies, een slimme keuze!
    Contacteer ons

Daktimmerwerken

Bij M.Z. Dakwerken bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige daktimmerwerken die stevigheid en duurzaamheid garanderen. Als u op zoek bent naar een echte vakman voor daktimmerwerken, kunt u vertrouwen op de jarenlange expertise van M.Z. Dakwerken, gevestigd in Ninove.

Een stevig gebinte start met duurzame houtsoorten

De basisconstructie van uw dak is van cruciaal belang. Het vormt het skelet van uw woning en een solide onderbouw zorgt voor jarenlang zorgeloos gebruiksgemak. M.Z. Dakwerken is gespecialiseerd in duurzame daktimmerwerken, zowel op traditionele wijze als met spanten. Door de jaren heen heeft ons bedrijf diepgaande expertise opgebouwd in het ontwerpen, selecteren van materialen en toepassen van technieken om een stabiele constructie te realiseren. Al onze balken zijn vervaardigd uit gedrenkte houtsoorten die bestand zijn tegen houtrot en verzakkingen. Vertrouw de realisatie van uw dakgebinte toe aan M.Z. Dakwerken en kies voor een stevige constructie met een hoge draagkracht en een lange levensduur.

Stabiel en kwaliteitsvol

In de moderne bouwwereld worden vaak complexe dakconstructies gevraagd. Een dak moet echter niet alleen mooi en uniek zijn, maar vooral ook zeer stabiel. In nauw overleg met uw architect werkt M.Z. Dakwerken het dakgebinte minutieus uit en voorziet het geheel van dakpannen of leien. We zijn ook gespecialiseerd in de professionele integratie van Veluxramen en dakkapellen in de dakconstructie. Bij M.Z. Dakwerken kiezen we altijd voor kwalitatieve materialen met een duurzaamheidslabel. Of het nu gaat om daktimmerwerken voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten, we voeren elk project grondig en met de nodige vakkennis uit.

Offerte en advies

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of een plaatsbezoek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Bij M.Z. Dakwerken streven we naar perfectie in elk aspect van onze daktimmerwerken, ongeacht waar in België uw project zich bevindt.