• Uw Specialist in
    platte en hellende daken in heel België
    Contacteer ons

Platte & hellende daken

Welkom bij M.Z. Dakwerken, dé experts in platte en hellende daken in de regio Brussel en ruime omgeving. Als toonaangevend dakbedrijf bieden wij hoogwaardig vakmanschap tegen eerlijke prijzen. Of u nu een plat dak heeft dat gerepareerd moet worden of een hellend dak dat vervangen moet worden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Platte daken op maat

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om de constructie van het platte dak van uw nieuwbouwproject in goede banen te leiden? Of heeft uw bestaande platte dak dringend onderhoud nodig? M.Z. Dakwerken staat voor u klaar. Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche weten wij precies hoe we een solide dakconstructie moeten realiseren met materialen zoals roofing en EPDM (ethyleen, propyleen, dieen en monomeer). EPDM is een synthetische dakbedekking die bij uitstek geschikt is voor platte daken. Onze installaties worden afgewerkt met zorgvuldig geselecteerde dakrandprofielen, waardoor uw dak niet alleen functioneel is, maar er ook verzorgd uitziet en duurzaam is. Als uw bestaande dak niet meer volledig waterdicht is, voeren wij graag de benodigde herstelwerkzaamheden uit.

Vakmanschap in hellende daken

M.Z. Dakwerken is absoluut de juiste keuze voor de bouw of renovatie van hellende daken. Wij zetten in op hoogwaardige materialen en beheersen de technieken om dakpannen, leien, dakramen en dakkapellen perfect te plaatsen. Een hellend dak dat door ons wordt geconstrueerd, doorstaat probleemloos de tand des tijds en zorgt voor een uitstekende waterafvoer. Wilt u meer informatie over het plaatsen of renoveren van hellende daken? Of bent u geïnteresseerd in de materialen die voor zo'n constructie kunnen worden gebruikt? Neem dan zeker contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Bij M.Z. Dakwerken streven we naar niets minder dan perfectie in elk project dat we aangaan. Laat ons u helpen uw dak te beschermen en te verfraaien, of het nu plat of hellend is. Kies voor M.Z. Dakwerken, uw lokale specialist in Brussel en omgeving, voor duurzame, hoogwaardige en betrouwbare dakoplossingen.

Vanuit Brussel actief in heel België 

Hoewel M.Z. Dakwerken veel actief is in Brussel en de omliggende regio, strekt onze expertise zich uit over heel België. Onze reputatie als toonaangevend dakbedrijf heeft zich verspreid naar alle hoeken van het land. Of u nu in Antwerpen, Gent, Luik, of een andere stad in België woont, u kunt vertrouwen op de uitstekende service en vakmanschap van M.Z. Dakwerken. We zijn trots om onze deskundige dakdiensten en hoogwaardige materialen aan te bieden aan klanten in heel België, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op de best mogelijke dakoplossingen.

Offerte plat dak of hellend dak

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsofferte voor uw hellend of plat dak. Ook voor vragen en advies omtrent daken kunt u te allen tijde bij ons terecht.